Taal: käibemaksu probleemi saab rahulikult lahendada

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olari Taal.
Olari Taal. Foto: Toomas Huik

Tänaseks poliitikast eemaldunud ettevõtja Olari Taali arvates on õiguskantsleri hinnangul põhiseadusvastaselt läbi viidud käibemaksu tõstmisega tekkinud olukorda võimalik rahulikult lahendada.


Res Publica üks asutajatest Olari Taal, kes on leiba teeninud nii sise- kui ka majandusministrina, on kindel, et käibemaksu kui tarbimismaksu tõstmine oli praeguses olukorras ainuõige samm ning tekkinud segast olukorda on võimalik lahendada nii, et osapooled rahul oleksid, vahendas

ERR Uudised

«Aktuaalset kaamerat».

«Pisut juriidiliselt ebakorrektselt see käibemaks tõsteti, nüüd oleks vaja lihtsalt ära reguleerida, rahulikult ja õieti,» ütles Taal.

Kui käibemaksu probleem on lahendatud, tuleb muidugi edasi mõelda. Valitsus on juba teada andnud, et sel neljapäeval hakatakse konkreetselt arutama kolmandat riigieelarve kärpimise lainet ning sedakorda tahetakse kulutusi kustutada poole miljardi krooni ulatuses.

Olari Taal näeb ette paljusid pensionäre vihaleajavat plaani.

«Edasi tõenäoliselt minnakse pensionide kallale, muud võimalust ei ole,» rääkis Taal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles