Neste otsustas siiski hindu alandada

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neste tankla.
Neste tankla. Foto: Toomas Huik.

Kuigi 11.20 ajal ütles Neste Eesti peadirektor Indrek Kaju, et hindade kohta pole mingeid uudiseid, teatas ta pea poolteist tundi hiljem, et bensiinide hinnad on nädalavahetuseks langenud 50 senti.



Uued hinnad on 14,45 Futura 95 Euro puhul ja 14,95 Futura 98 Euro puhul.

Neste teade hinnalangusest tuli pärast seda, kui E24.ee kirjutas, et kolmel järjestikusel juulikuu nädalavahetusel ajutise kampaania korras bensiinihindu langetanud kütusemüüjad jätsid seekord hinnad muutmata.

Küsimusele, millest selline ootamatu otsus on tingitud, vastas Kaju: «Aga me teeme oma hinnaotsused iseseisvalt ja me ei pea põhjendama.»

Olerexi turundusjuhi Antti Moppeli sõnul on piirkondi, kus Olerexi bensiinihind on täna eilsest 25 sendi võrra odavam - kiirjaamades maksab bensiin 95 14.70.

Samas vihjas ta võimalikule hinnatõusule. «Kuna viimase kahe päeva jooksul on naftatooted maailmaturul taas tublisti kallinenud, siis ei saa välistada ka jaehindade korrektsiooni järgmisel nädalal,» märkis Moppel.

Eesti Statoili kontseptsioonijuht Kai Realo ütles hommikul, et nemad pole täna hindu langetanud, kuid Statoil Extra kaardi omanike jaoks kehtib nädalavahetusel taas Bensupäevade kampaania, mille raames saab kõikides jaamades Peterburi maanteel Tallinnast Narvani mootoribensiine 35 senti soodsamalt osta.

Üleeile üritas Statoil hindu tõsta, kuid kuna teised ei tulnud sellega kaasa, tuli eile endised hinnad taastada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles