Reval Café täidab Double Coffee’st tühjaks jäänud pinna

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reval Café

Täna, 30. juulil avab Viru Keskuse teisel korrusel Läti kohvikuketi Double Coffee endisel pinnal uksed Reval Café seitsmes kohvik.


Kui viis aastat tagasi Eestisse julgelt ja suurte laienemisplaanidega tulnud Double Coffee on kõik siin tegutsenud kohvikud sulgenud, siis Reval Café kommunikatsioonijuhi Annely Treifeldti sõnul on neil õnnestunud oma tegevust laiendada tänu edukale kulude juhtimisele ja paindlikule hinnapoliitikale.

Treifeldti sõnul on Viru Keskuses avatav Reval Café kohvik traditsioonilise kontseptsiooniga, kus pakutakse laia valikut kohvijooke, enda küpsetatud pirukaid ja kondiitritooteid. Kõiki kaupu on võimalik ka kaasa osta.

Ühtlasi on Viru keskuse kontseptsiooni silmas pidades seal asuva Reval Café menüüd Treifeldti sõnul trendikamaks muudetud - näiteks pakutakse punase greibi salatit krevettidega ja maasikasuppi šampuse ja vaniljejäätisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles