Saaremaa Spa jättis ooperiartistid ukse taha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare ooperipäevad
Kuressaare ooperipäevad Foto: MATI PÕLDRE/PRNPM/EMF

Ooperipäevade korraldajad on nördinud Saaremaa Spa Hotellide käitumisest, kes jätsid festivalile saabunud ooperiartistid ukse taha ja saatsid nad ööbima klass madalamatesse hotellidesse.

«Ei artistid ega mina, pea 30 aastat kultuuris töötanu, pole sellist asja eales kohanud ega mujal maailmas kuulnudki, minu esimene mõte oli, et ma ei teegi enam Saaremaa Ooperipäevi,» sõnas Saaremaa Ooperipäevade juht Aivar Mäe ajalehele Meie Maa.

Tänavuste ooperipäevade esinejate ööbimised oli Aivar Mäe sõnul kinnitatud 27. juunil Saaremaa Spa Hotellidesse «Rüütli» ja «Meri». Ent kuu aega hiljem, päev enne artistide saabumist, sai festivalitiim teada, et broneeritud tube polegi spaades, vaid tunduvalt madalama klassi hotellides.

«Küllap oleme Saaremaa Spa Hotellide jaoks väike klient,» arvas ta. «Üks kahtlane seltskond, kes tellib ainult 1500 ööd.»

Mäe lisas, et Eesti Kontsert ei kavatse majutusjama maha vaikida, vaid küsib edasise käitumise tarbeks nõu juristilt.

Saaremaa Spa Hotellide esindajalt eile kommentaari saada ei õnnestunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles