Kriis sunnib ärimehi eramuid müüma

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees

Majandus on kreenis ja kitsikuses ettevõtjad on kallid villad müüki pannud. Maaklerid kinnitavad, et kümneid miljoneid maksvatele majadele erilist tungi pole, kirjutab

Õhtuleht.


Küll on muretu Tabasalus häärberit müüv Jaan Toots: «Sellega pole kiiret. Küll kunagi ikka ära võetakse.»

Tallinna lähistel rahvasuus Lollidemaana tuntud Ilmandu külas on Jaan Tootsil üheksatoaline maja, mis müügis juba neljandat aastat. Esiti küsis Toots selle eest 15 miljonit,  nüüd 16,5 miljonit krooni.

Kuid Tootsi pakkumine pole eramutest soolaseim. Ilmselt on laeks K-kohukese looja Mark Eikneri Viimsi vallas Rohuneeme tee ääres asuv villa, mille eest tahetakse 29 miljonit krooni. Kolm korrust, spaa basseiniga, loomulikult ka suurepärane vaade merele - pole paha, ent aasta jooksul sellele uut omanikku leida ei ole õnnestunud. 

Kinnisvaraportaalides leidub enam kui 10 miljonit maksvaid maju palju ka Tallinnas Pirita, Kristiine ja Haabersti linnaosas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles