Kuressaare spaahotellid on pilgeni täis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turismi kõrghooajal võib Kuressaare hotellides vaba voodi leidmisega raskusi tekkida.
Turismi kõrghooajal võib Kuressaare hotellides vaba voodi leidmisega raskusi tekkida. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kuressaare spaahotellides on praegusel turismi kõrghooajal raske leida vaba tuba, mõni hotell paneb öömajale palujaid isegi konverentsisaali magama.

Arensburgi hotelli tegevjuhi Terje Nepperi sõnul on hotell praegu umbes 94 protsendi ulatuses välja müüdud, vahel on tulnud mõnele kliendile ka ära öelda, kirjutab ajaleht Oma Saar.

Hotell GO Spa on aga juba mitu aastat kasutanud öömaja paluvate klientide mahutamiseks konverentsisaale. «Olen ise ka seal maganud,» ütles GO Spa juhataja Tauri Sumberg, kelle sõnul ööbisid viimati konverentsisaalis tennisistid.

Inimeste majutamine konverentsisaalidesse on vaid hädaabinõu, kui inimesed tahavad majas ööbida, aga kohad on täis - see võetakse tänuga vastu ja loomulikult on siis ka hinnad teised, rääkis Sumberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles