Linnaosavalitsus: nudistid Pirita rannas paljalt olla ei või

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nudist Pirita rannas.
Nudist Pirita rannas. Foto: Raigo Pajula

Pirita linnaosavalitsuse teatel piirduvad linnaosa volitused nudistide rannaks eriloa andmisega, kuna aga seda sel aastal ei antud, ei tohiks ka keegi avalikus rannas alasti viibida.


Vaatamata sellele, et alasti päevitamiseks pole Pirita rannas tänavu eraldi ala eraldatud, kohtab seal ikka paljaid mehi ja harvem ka naisi. Linnaosavalitsuse teatel jäävad ametnike käed siin lühikeseks ja korra tagamist peab jälgima politsei. «Me ei püüa ju ka hulkuvaid koeri ja kasse,» tõi Pirita linnaosa avalike suhete juht Priit Pruul võrdluse.

Pirita linnaosa vanem Tiit Terik nentis, et tema kõrvu on kostnud kuuldused isegi sellest, kuidas mõned alasti päevitajad on politseid nähes jooksu pistnud. See pole aga tema hinnangul lahendus.

«Nudistid ei peaks politseid kartma, kõige lihtsam on sääraseid intsidente vältida avaliku korra reegleid järgides - rand on siiski kõigile ning nudistid võiksid rannas viibimisega seotud eeskirju aktsepteerida ja püüda teiste rannaliste suhtes arvestavamad olla,» lausus Terik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles