SEB ja Swedbank noppisid netipankade konkursil pisemaid preemiaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Internetipanga kasutaja.
Internetipanga kasutaja. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Rahvusvahelise finantsväljaande Global Finance maailma parimate internetipankade konkursil võitsid Eestis tegutsevad suurpangad küll mõned pisemad tarbijaauhinnad, kuid äriklientide vaatenurgast jäid pangad konkurentsist välja.


SEB võitis parima erakliendi internetipanga tiitli Lätis ja Leedus, Swedbank Eestis. Leedus võitis SEB ka parima ärikliendi internetipanga tiitli, kuid üheksat riiki hõlmanud konkursil võttis seitse esikohta hoopis City pank.

Võistluse kohalikus voorus võitis Swedbank Kesk- ja Ida-Euroopa piirkonnas teist aastat järjest parima veebidisaini ning parima terviklahenduse auhinna. Samuti võttis pank sel aastal esikoha uues kategoorias - arvete tasumise ja esitamise kategoorias. SEB võitis aga kohalikus voorus Kesk- ja Ida-Euroopa parimate infoturbe algatuste preemia.

Võitjad valis maailmatasemel hindamiskogu ning lõpliku otsuse tegid väljaande Global Finance toimetajad. Osalemise kriteeriumite hulgas olid näiteks tugev strateegia, lai toodete valik, veebi disain ja funktsionaalsus.

Maailma parima erakliendi internetipanga tiitli annab Global Finance välja novembris New Yorkis.
Ajakirjal Global Finance on ligikaudu 300 000 lugejat pea 160 riigis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles