Rahvaliit lootis Sõerdi abil Võrus võimu võtta

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaliitlasest Aivar Sõerd.
Rahvaliitlasest Aivar Sõerd. Foto: Toomas Huik

Rahvaliit tegi Tallinki hotelliketti juhtivale endisele rahandusministrile Aivar Sõerdile ettepaneku pürgida Võru linnapeaks, kuid tippjuht otsustas jääda erasektori teenistusse.

Rahvaliidu peasekretäri Tarmo Sarmeti sõnul ei ole erakond veel otsustanud, kes eelseisvatel valimistel Võrus linnapeakandidaadiks üles seatakse, kirjutab Võrumaa Teataja.

«Aga ettepanek on tehtud näiteks Aivar Sõerdile, kes endise rahandusministrina ja tunnustatud eksperdina on raskel ajal kindlasti õige inimene linna juhtima,» lausus ta.

Sõerdi sõnul selline ettepanek talle tehti, kuid ta otsustas siiski Tallinna jääda. «Olen praegu rakendatud Harjumaal ning töö- ja elukoht on siin, mistõttu eelseisvatel kohalikel valimistel ei ole ma kavatsenud oma kandidatuuri üles seada,» teatas Sõerd. Endise kodulinna käekäik läheb talle ta enda sõnul alati korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles