Estonian Air harvendab lennuplaani veelgi

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi Lennuk SAAB.
Estonian Airi Lennuk SAAB. Foto: Maido Mölder

Estonian Air kinnitas eile, et uusi muutusi lähema kolme kuu jooksul lennuplaanis ei plaanita. Küll kärpis lennufirma möödunud nädalal liine, lõpetab mõned enne plaanitut või muudab lennuaegu.


Logistikauudised uuris Estonian Airi lennuplaani ja leidis lähema kolme kuu kohta näiteks sellised muutused.

Dublin: 30. augustini töötama pidanud liinil väljub viimane lend Tallinnast 9. augustil ja Dublinist 10. augustil.

Moskva: 21. juulist kaovad ära teisipäevased väljumised Tallinnast ja Moskvast, neljapäevane väljumine teeb viimase väljalennu liinil 6. augustil. Lennud lisas lennufirma suvisesse plaani vastavalt 4. juunist ja 7. juulist.

Brüssel: praegusest viiest lennust väljub järgmisel nädalal neli ja ülejärgmisel kolm. Esimesena jääb ära kolmapäevane, siis teisipäevane lend. 34. nädalal teeb firma Brüsselisse ainult esmaspäevase ja reedese lennu, septembri esimesel (37.) nädalal asendub neljapäevane kolmapäevasega. 36. nädalal teeb EA liinil nädalaks viis väljumist mõlemal suunal. Oktoobri viimasel (44.) nädalal lõpetab Brüsselist reedene väljumine.

Barcelona: 27. oktoobrini lendama pidanud Barcelona laupäevane lend teeb viimase väljumise 26. septembril.

Hamburg: töötab augusti viimase nädalani, laupäevane õhtune lend asendub viimaseks nädalaks Tallinnast 8.05 väljumisega ja Hamburgist 9.35 väljumisega.

Muutusi lennuplaanis esineb ka Stockholmi liinil.

Lisaks ärajäävatele lendudele alustab Estonian Air 27. juulist lende liinil Tallinn-Peterburi, 24. augustist lendab Estonian Air ka liinil Tartu-Stockholm ja 9. septembrist lisandub Estonian Airi lennugraafikusse liinil Tallinn-Berliin lisaks esmaspäevasele ja reedesele otselennule ka kolmapäevane lend.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles