Innar Susi: riik võiks pensioniraha koju tuua

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pension.
Pension. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Tekstiilitootja Toom Tekstiil osanik Innar Susi leiab, et riik võiks pensionifondidesse pandud raha koju tagasi tuua ja selle Eesti ettevõtlusesse paigutada.


«Töötukassad ja pensionifondid on kõik oma raha viinud välismaale, nüüd tuleks see tuua tagasi ja paigutada Eesti ettevõtlusesse, et katta ressursi puudujääki,» selgitas Susi ning lisas, et seda ei peaks mitte kontrollimatult tegema vaid näiteks riigi poolt loodud või riigistatud kommertspanga kaudu, kirjutas

aripaev.ee

.


Eestiga võrreldes tuleb Ameerika oma ettevõtjatele tunduvalt rohkem appi. «Eestis sellist asja pole, et valitsust huvitaks, kuidas ettevõtlusel läheb,» ütles Susi.

Ka teine Toom Tekstiili omanik Illimar Toom ütles, et riik peaks astuma selgemad sammud, et ettevõtjad tunnetaks abi olemasolu. «Muidu on tegemist populismi või informatsiooniga aga mitte abiga,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles