Go Bus kaotas vaidluse Lääne-Saaremaa liinide üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Go Busi buss
Go Busi buss Foto: Sille Annuk / Postimees

Riigihangete ameti vaidlustuskomisjon jättis rahuldamata AS GoBusi vaide Lääne-Saaremaa bussiliinivõrgu osas võitjaks tunnistatud AS Harjumaa Liinide suhtes, kirjutab Meie Maa.


Komisjoni hinnangul vastas Harjumaa Liinide pakutud liinikilomeetri hind, mille Go Bus vaidlustas, hanke pakkumuste esitamise ettepanekule.

«Riigihangete seaduse paragrahv, mis näeb ette hankija õiguse saada infot ja lükata pakkumus tagasi, kui hankija peab seda põhjendamatult madalaks ja selle hinnaga ei ole võimalik hanget sooritada, ei sätesta kolmanda isiku õigust nõuda niisugusel alusel pakkumise tagasi lükkamist,» ütles Riigihangete ameti vaidlustuskomisjoni juht Taivo Kivistik.

AS GoBus vaidlustas Saare maavalitsuse korraldatud maakonna bussiliinide hanke tulemuse riigihangete ametis, kuna leidis, et Lääne-Saaremaa liinivõrgu võitjaks osutunud AS Harjumaa Liinide pakutud kilomeetri hind on võimatult madal. GoBusi arvates ei olnud Harjumaa Liinide pakkumine kooskõlas pakkumise ettepanekuga.

Harjumaa Liinide pakutud liinikilomeetri hind oli 11 krooni 78 senti, mis osutus võrreldes teiste pakkujatega mitu krooni väiksemaks. GoBus pakkus liinikilomeetri eest 14 krooni 32 senti. 14 krooni kanti jäid ka teised hankel osalenud vedajad, välja arvatud AS Sareta, kes pakkus kilomeetri eest üle 18 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles