Tankla võttis raha, kuid bensiini ei andnud

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu varasematel kuudel on tarbijahindade peamine mõjutaja väliskeskkond. Hoolimata nafta hinna stabiliseerumisest kütuse odavnemine tanklates jätkus.
Nagu varasematel kuudel on tarbijahindade peamine mõjutaja väliskeskkond. Hoolimata nafta hinna stabiliseerumisest kütuse odavnemine tanklates jätkus. Foto: Mihkel Maripuu

Neste automaattankla võttis reedel autoomanik Arvi pangaarvelt 1500 krooni, kuid bensiin jäi paaki saamata, ning ka broneeritud raha sai kätte alles eile pärastlõunal.


Möödunud reedel kell 16.20 tahtis Arvi Tallinnas Juhkentali tänaval Neste automaattanklas auto kütusepaaki täita ning pistis makseautomaati Nordea panga Soomes välja antud Visa kaardi, kirjutab Õhtuleht.

Kui aparaadi tabloole ilmus teade, et tehing ebaõnnestus, lõi Arvi käega ja sõitis teise bensiinijaama, kus sularaha eest paagi täis laskis.

Kodus internetipanka kiigates avastas ta aga, et tema pangakontolt on kadunud 96 eurot ehk 1500 krooni, mille juurde oli märgitud, et selle broneeris Neste tankla.

Neste jaemüügijuhi Ivar Kohvi sõnul broneeribki pank kaardi kontolt suurema summa, millest tankimise lõppedes ülejäägi tagastab, kusjuures taolise haruldase eksimuse ehk broneeringu vastamise häire, mille ohvriks Arvi langes, võib tekitada sideliini rike või elektrikatkestus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles