If lõi Baltimaade juhtiva kindlustusseltsi

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
If P&C Insurance'i logo.
If P&C Insurance'i logo. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees.

Balti ettevõtte loomisega on nüüd If Balti juhtiv ühe kaubamärgi all tegutsev kahjukindlustaja, omades 14 protsenti kogu Balti kindlustusturust. Eestis on Ifi turuosa 28 protsenti.


Soome Sampo grupile kuuluv If P&C Insurance Holding AB liitis 1. juulil Eestis, Lätis ja Leedus tegutsevad tütarettevõtted üheks juriidiliseks isikuks. Uue Balti ettevõtte ärinimi on If P&C Insurance AS ning sellega ühtlustati nimi emafirma omaga.

Ühtne Balti ettevõte on registreeritud Eestis, Lätis ja Leedus tegutsevad ettevõtte filiaalid.

«Muudatus tugevdab ja tõhustab Balti kahjukindlusturul tegutsemist, võimaldades meil pakkuda parimat ja professionaalseimat teenindust,» lausus Baltikumi ja Venemaa äriüksuse juht Timo Vuorinen. 

Juriidilise struktuuri muutus ei mõjuta kehtivaid kindlustuslepinguid ning ei eelda klientidelt lisategevusi seoses nimevahetusega. Ifi äriregistrikood, pangakontod ja kontaktandmed jäävad endiseks. Liitumise tulemusel on Ifil nüüd üle 300 000 era- ja ärikliendi.

Kliendi jaoks muutub ühtse Balti kindlustusseltsi loomisega teistes Balti riikides viibimisel lihtsamaks ja kiiremaks nii kahjukäsitluse- kui müügiprotsess, teatas ettevõte.

Unikaalse eelisena pakub If oma kaskokindlustuse klientidele Balti riikides toimunud õnnetuse korral ühekordset omavastutust. Lisaks saab Ifi klient kahjust kiirelt teatada igas Balti riigis.
Ifil on kahjukäsitluse koostööpartnerid kõikjal Baltimaades ning õnnetusjuhtumi korral parandatakse remonditöökojas auto vastavalt kliendi soovile kas Eestis, Lätis või Leedus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles