Microsoft Eesti värbab tänavu 12 uut partnertudengit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullused Microsofti stipendiaadid.
Mullused Microsofti stipendiaadid. Foto: Peeter Langovits

Septembrikuu lõpuni saavad kõik tudengid kandideerida Microsofti iga-aastasesse programmi Microsoft Student Partners. Kokku värbab ettevõte sel aastal 12 tudengit erinevatest ülikoolidest üle Eesti.

Programmi oodatakse kandideerima säravaid tehnoloogiahuvilisi üliõpilasi, kes soovivad teha koostööd maailma juhtiva tarkvarafirmaga.

«Lisaks IT-tudengitele ootame avaldusi ka teistelt erialadelt – turundus, disain, kommunikatsioon, majandus või mis iganes muu valdkond. Infotehnoloogia moodustab täna nii suure osa meie igapäeva töö- ja eraelust, et see puudutab sisuliselt kõikide erialade esindajaid,» julgustas MSP-de juht Margus Kukk.

Partnertudengid saavad programmi raames osaleda arvukatel kõrgetasemelistel koolitustel, kasutada tasuta Microsofti tarkvara ja raamatuid, võimaluse kaasa rääkida tootearenduses ning tutvuda Microsofti meeskonna ja teiste IT-valdkonna organisatsioonide juhtidega.

Eestis on programmiga liitunud üle 40 üliõpilase, ülemaailmselt osaleb igal aastal programmis 3000 õppurit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles