iPhone 5S ja 5C: lekkinud info ja kuulujutud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Internetti lekkinud pilt väidetavast iPhone 5C-st.
Internetti lekkinud pilt väidetavast iPhone 5C-st. Foto: BusinessInsider

Tehnoloogiauudiste keskkond Extremetech kogus kokku olulisema lekkinud info ja kuulujutud Apple´i ilmselt järgmisel teisipäeval esitletavate uute nutitelefonide 5S ja 5C kohta.

iPhone 5S

Suurem osa infoleketest osutavad sellele, et iPhone 5Si riistvara puhul ei ole võrreldes eelkäijaga väga revolutsioonilisi uuendusi oodata.

Ilmselt on iPhone 5S varustatud eelkäijaga võrreldes veidi parandatud näitajatega kahetuumalise protsessori, neljatuumalise SGX544MP4 graafikaprotsessoriga ning Sharpi IGZO ekraaniga, mis on senisest paremate heledusnäitajatega ja väiksema energiatarbivusega. Muutmälu on telefonil ilmselt 2 GB. iPhone 5Si tagaküljel asuv kaamera peaks olema 12 MP ning varustatud kahekordse LED-välguga.

iPhone 5S saab suure tõenäosusega kauaoodatud NFC toe, samuti on mitmete kuulujuttude andmeil telefoni integreeritud sõrmejäljelugeja. Uus iPhone´i lipulaev hakkab muidugi jooksutama ka uut iOS 7 tarkvara.

Värvidest on ilmselt valida heledama kullatooni ning grafiithalli vahel.

iPhone 5C

iPhone 5C puhul on lekete ja kuulujuttude järgi tegu ümarama ja plastikust iPhone 5-ga. Protsessor on kahetuumaline, graafikaprotsessor kolmetuumaline ning tagaküljel asuv kaamera 8MP. Ekraani diagonaal on samuti sarnaselt iPhone 5-ga 4 tolli, muutmälu 1 GB.

Värvivalikust on esindatud valge, sinine, roheline, punane ja kollane, hallikas-must värv jääb ilmselt iPhone 5Si pärusmaaks.

iPhone 5C hakkab samuti jooksutama iOS7 tarkvara, kuid mõnede kuulujuttude järgi on sellel kärbitud abirakenduse Siri funktsioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles