EBSis hakkab tööle kaks uut prorektorit

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Danneberg.
Toomas Danneberg. Foto: Erakogu

Septembris asuvadEBSis ametisse kaks uut prorektorit. EBSi õppe- ja arendusprorektorina alustab tööd Toomas Danneberg ning välis- ja korporatiivsuhete prorektoriks saab Kristiina Kägu.

Lisaks asuvad ülikooli koosseisus tööle professor Kaire Põder ning majandusanalüütik Meelis Kitsing.EBSi praegune õppe- ja arendusprorektor Heikki Päeva jätkab tööd ülikooli kvaliteedijuhina.  

Professor Kaire Põder asub tööle EBSi majandusteooria ja rahanduse õppetooli professorina ninglisab akadeemilist panust ka EBSi teadustegevusse. Majandusanalüütik Meelis Kitsing asub juhtima EBSi Vaba Majandusmõtte Koda.

Toomas Danneberg on EBSis lektorina töötanud alates 1998. aastast. Ta on EBSi doktorant ning alates 2012. aastast bakalaureuse tasemeõppe nõukogu esimees. Danneberg omab pikaajalist kogemust ettevõtete nõustaja ja koolitajana turunduse ja organisatsiooni arenduse valdkonnas.

Kristiina Kägu töötab EBSis alates 2004. aastast, alates 2010. aastast on Kägu EBS Education OÜ juhatuse liige, täites EBS Gümnaasiumi pidaja kohuseid ning alates 2012. aastast  EBSi välis- ja korporatiivsuhete valdkonna juht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles