Veebilehitsejaga Chrome võib olla ID-kaardiga autentimine raskendatud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Google Chrome.
Google Chrome. Foto: SCANPIX

Veebilehitsejaga Google Chrome võidakse kuvada veateade ID-kaardiga sisselogimisel ning autentimine võib ebaõnnestuda. Probleem on tingitud Google Chrome’i viimaseses uuenduses (ver 29.X) esinevast veast.

Kui kasutate ID-kaardiga sisselogimisel brauserit Google Chrome ja puutute kokku veateatega ERR_SSL_CLIENT_AUTH_SIGNATURE_FAILED, siis soovitame kasutada Mobiil-ID-d või mõnda teist veebilehitsejat (Internet Explorer, Mozilla).

Antud hetkel tegeleb Google paranduse otsimisega, mis kõrvaldaks mõnikord esineda võiva autentimisvea. Viga puudutab sertifikaatidega autentimist terves maailmas. Kui soovite siiski kasutada Google Chrome’i versiooni 29, tuleb kasutada ajutist lahendust, mille detailsed juhised asuvad aadressil id.ee. Tegemist on ajutise lahendusega ja kui Google’i on veaparanduse avaldanud, tuleb ajutine lahendus eemaldada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles