Swedbank väljastab tänasest ISIC MasterCard Tudengikaarti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbank Lätis.
Swedbank Lätis. Foto: SCANPIX

Alates 28.augustist on kõigil tudengitel võimalik tellida endale Swedbanki internetipangast ISIC Mastercard Tudengikaarti. Kaart on paljudele tudengitele vajalik oma õppuristaatuse tõendamiseks nii Eestis kui välismaal, lisaks kaasneb kaardiga hulk soodustusi ja see on kasutatav ka Tallinna ja Harjumaa Ühistranspordikaardina.

Swedbanki jaepanganduse divisjoni direktor Ulla Ilissoni sõnul on panga tudengitest kliendid ISIC-kaarti pangalt mõnda aega küsinud ning nüüd on Swedbank koostöös MTÜ Eesti Üliõpilaskondade Liiduga valmis seda kaarti soovijatele väljastama. «Noored ja tudengid on panga jaoks väga oluline sihtrühm ning ISIC MasterCard Tudengikaart aitab kindlasti pakkuda neile mugavat pangateenust – pangakaart ja rahvusvaheline üliõpilaspilet ühes,» sõnas Ilisson.

Tema sõnul saab Swedbanki ISIC kaardiga maksta internetis kaupade ja teenuste eest. «See on üks lisa kaardil, mida tavalistel deebetkaartidel pole. Kaarti on võimalik mugavalt tellida internetipangast ning kätte saab selle kliendi enda poolt valitud Swedbanki pangakontorist üle Eesti,» märkis ta.

«EÜL-il on hea meel, et käesoleva aasta alguses tehtud avatud turule mineku otsusele eelnenud pankadepoolne koostööhuvi on jõudnud Swedbankiga reaalse kokkuleppeni. ISIC on number üks üliõpilasstaatust tõendav ja paljudele soodustustele ligipääsu andev kaart maailmas ja koostöö alustamine Swedbankiga tähendab tudengite jaoks pangakaardi funktsionaalsusega ISIC kaartide senisest veelgi paremat kättesaadavust,» ütles Eesti Üliõpilaskondade Liidu juhatuse esimees Sigrid Västra.

«Lisaks võimaldab koostöö alustamine EÜL-il suunata rohkem tähelepanu kaardi soodustuste ja kasutusvõimaluste arendamisele,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles