EBS valis oma partneriks Uus Maa Kinnisvarabüroo

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Buisness School.
Estonian Buisness School. Foto: Raigo Pajula

Uus Maa Kinnisvarabüroo ja Estonian Business School (EBS) alustavad käesoleva aasta sügissemestrist uue kinnisvara-alase õppemooduliga, mis on osa EBS-i Ettevõtluse ja ärijuhtmise bakalaureuse erialast.

Kinnisvara valikmoodul on mõeldud kõigile tudengitele, kes soovivad oma tulevikku siduda kinnisvaraäriga. Õppetöö sissejuhatavas osas tutvustavad Uus Maa spetsialistid nii kinnisvaraäri aluseid, selle seoseid majandusega, kinnisvaraturu üldisi trende, pakkumise ja nõudluse kujunemist ning lisaks antakse ka näpunäiteid, kuidas analüüsida turgu.

Süvitsi käsitletakse teooriat ja praktikat kinnisvarainvesteeringute, kinnisvara hindamise, müügitsükli ja kliendisuhtluse alal. Lähemalt õpitakse tundma kinnisvaraäriga seonduvat juriidilist regulatsiooni ning müügi, turunduse ja kliendisuhtluse eripärasid. Kogu õppetöö toimub tihedas seoses praktiliste näidetega.

Lisaks avaneb kõigil õppemooduli läbijatel võimalus osaleda viienädalasel praktikal Uus Maa Kinnisvarabüroos, mille käigus tutvub üliõpilane kinnisvarafirma tegevusega, õpib tundma organisatsiooni põhitegevusi, struktuuri, tööjaotust, äriloogikat ja juhtimist.

«Loengutsükli käigus ei räägi me ainult sellest, kuidas maakleritööd teha, vaid üliõpilased saavad kinnisvara mooduli lõpetades meie ettevõttes ka tööd,» ütles Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse liige Elari Tamm koostöö kohta EBS-iga.

Kinnisvara valikmooduli väljatöötamisel ja läbiviimisel osalevad Uus Maa Kinnisvarabüroo kogenud spetsialistid, kellel on pikaajalised kogemused antud valdkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles