Alar Kolk lahkub TTÜ prorektori kohalt

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Kolk 3D prinditud ajuga
Alar Kolk 3D prinditud ajuga Foto: Peeter Langovits

Alar Kolk lahkub TTÜ prorektori ametikohalt ja pühendub Euroopa Innovatsiooniakadeemia arendamisele. TTÜ innovatsiooni ja rahvusvaheliste suhete prorektorina asub tööle Tea Varrak.

«Tunnustan Alar Kolki silmapaistvate tulemuste ja panuse eest TTÜ rahvusvahelistumise ja innovatsiooni valdkonna arendamisse. Siin on tehtud ära väga suur töö. Oleme tõusnud võrdväärseks partneriks paljudele tehnoloogiaülikoolidele maailmas. Mul on heameel jätkata koostööd Alar Kolgiga ka edaspidi,» ütles TTÜ rektor Andres Keevallik.

Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) senine innovatsiooni ja rahvusvaheliste suhete prorektor Alar Kolk pühendub edaspidi Euroopa Innovatsiooniakadeemia arendamisele ning TTÜ innovatsiooni- ja ettevõtlusega seotud Mektory projektide edendamisele.

TTÜ innovatsiooni ja rahvusvaheliste suhete prorektori ametisse astub alates 1. septembrist Tea Varrak, kes jääb juhtima edasi ka TTÜ innovatsiooni- ja ettevõtluskeskust Mektory.

Tea Varrak on töötanud rahandusministeeriumi kantslerina (2006−2011). Enne seda oli Tea Varrak Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juhatuse esimees (2002−2005). Ta on olnud ka Juura Õigusteabe ASi nõukogu esimees, ASi Audentes asutaja, juhatuse esimees ja nõukogu esimees, samuti Fontese Koolituse ASi juhatuse esimees, asutaja ja tegevjuht ning Mainori Majanduskooli asutaja ja direktor.

Alates septembrist 2011 töötas Alar Kolk TTÜ innovatsiooni ja rahvusvaheliste suhete prorektorina. Enne seda oli ta TTÜ rahvusvaheliste suhete osakonna juhataja. Ta on töötanud Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) juhatuse esimehena ning EASi juhatuse liikmena. Ta on olnud ka Eesti Tehnoloogiaagentuuri peadirektor, Eesti Innovatsioonifondi juhataja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles