Galerii: SEBE investeeris uutesse bussidesse ligi 2 miljonit eurot

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

24. augustist alustavad Narva-Tallinn ning Pärnu-Tallinn liinidel sõitmist uued Täistunniekspressi bussid, millesse SEBE investeeris kaks miljonit eurot.

SEBE juhatuse esimehe Kuldar Väärsi sõnul julgustasid investeeringut tegema need sajad tuhanded reisijad, kes on aasta jooksul kasutanud samasuguseid busse Tartu-Tallinn liinil.

«Tegemist on Euroopa kaasaaegseimate bussidega, mis lisaks sõidule pakuvad ka meeldivat keskkonda puhkamiseks ja töö tegemiseks,» sõnas Väärsi, kelle sõnul pakub bussiliiklus oma kvaliteedi ja sõidusagedusega kõige selgemat alternatiivi autole.

Täistunniekspressi bussid väljuvad Narva-Tallinn marsruudil mõlemal suunal seitse ning Pärnu-Tallinn suunal neli korda päevas.

Täistunniekspressi busse eristab teistest kõrgem teenindus- ja mugavusstandard, mis tähendab reisijale teel sihtpunkti täisväärtuslikku meelelahutust. Uutes Scania Irizar i6 bussides on igal reisijal personaalne meediaekraan, kust saab vaadata nii kodu- kui ka välismaiseid filme ning kuulata erinevate artistide muusikat. Väiksematele reisijatele pakub meelelahutuskeskus erinevaid mänge.

Igas bussis on olemas 4G traadita internet, mida reisijad oma isikliku nutitelefoni või rüperaaliga kasutada saavad. Seadmete toiteks on iga istme juures ka personaalne voolupistik ning mõistagi on bussides tualett.

Uute busside lisandumisega on SEBE bussipargis kokku 14 Täistunniekspressi bussi, nende seas ka üks ratastoolibuss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles