Komisjon valis välja kahe ministeeriumi asekantsleri kandidaadid

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Tänasel koosolekul valis tippjuhtide komisjon välja kaks asekantsleri kandidaati, kes esitatakse ministritele ametisse nimetamiseks.

Kahe konkursi lõppvooru vestluste tulemusena valis komisjon välja kultuuriministeeriumi kultuuriväärtuste asekantsleri ja põllumajandusministeeriumi kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsleri kandidaadid, teatas riigikantselei.

Esimese puhul tehti lõppvoorus valik kolme kandidaadi vahel, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsleri konkursi lõppvoorus oli üks inimene.

Lisaks valis tippjuhtide komisjon Andmekaitse Inspektsiooni peadirektori konkursi viimasesse vooru kaks kandidaati, lisaks pürgib kaks kandidaati rahandusministeeriumi finantspoliitika ja välissuhete asekantsleri kohale.

Hetkel on käimas veel neli tippjuhi konkurssi: haridusministeeriumi üld- ja kutsehariduse asekantsleri, põllumajandusministeeriumi halduse asekantsleri, siseministeeriumi korrakaitse- ja migratsioonipoliitika asekantsleri ning siseministeeriumi varade asekantsleri kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles