Hein ja Raasuke aitasid Fotoluksi taas kasumisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkki Raasuke
Erkki Raasuke Foto: Toomas Huik

Fotoluks lõpetas mullu üle aastate kasumiga, mille põhjusena tuuakse välja uute aktsionäride Erkki Raasukese ja Raivo Heina kaasamine.

Fotoluksi 2012. aasta müügikäive oli 2 miljonit eurot, mis oli 11,4 protsenti parem tulemus võrreldes 2011. aastaga, kirjutas Äripäev.

Fotoluksi ühe omaniku Erkki Raasukese sõnul on ettevõttega läinud kõik nii, nagu oli plaanitud. «Kui aasta alguses või kevadel investeeringutest rääkisime, siis sellised plaanid meil ju olid (kasumisse jõuda 2012. aastal – toim),» kommenteeris Raasuke ja lisas, et oma osa kasumisse jõudmisel mängis ka tema ja Raivo Heina rahasüst ettevõttesse.

«Sellel oli oma osa, sest sel hetkel oli ettevõte liiga palju pinges ja lisakapitali kaasamine andis ettevõttele manööverdusvõimet. Muidugi osati seda võimalust hästi ära kasutada,» märkis Raasuke.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles