Sten Tamkivi liitub Andressen Horowitzi riskikapitaliettevõttega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Tamkivi.
Sten Tamkivi. Foto: Peeter Langovits.

Skype Eesti endine juht  Sten Tamkivi liitub maailma ühe juhtiva riskikapitaliettevõtte Andreessen Horowitziga, teatas Tamkivi oma blogis.

Tamkivi lahkus Skype´ist augusti alguses, olles eelnevalt võtnud aastase pausi Stanfordi ülikoolis õpingute lõpetamiseks.

Riskikapitalifirmas asub Tamkivi tööle ettevõtjana (entrepreneur in residence), mis tähendab, et tema ülesandeks saab uute riskikapitalifirma poolt rahastavate ettevõtete loomine ja potentsiaalsete ning juba olemasolevate investeeringute hindamine.

«Kuigi ma olen Eesti ja Euroopa suhtes jätkuvalt irratsionaalselt patriootlik, olen ma perekonnaga otsustanud pikendada oma Palo Altos viibimist,» kirjutas Tamkivi blogis.

Riskikapitalifirma Andreessen Horowitz asutati 2009 aastal Ben Horowitzi ja Marc Andreesseni poolt, see on investeerinud ning edukalt väljunud ettevõtetest nagu Groupon, Instagram, Zynga ja ka Skype, kust pärineb ka Tamkivi ja Horowitzi varasem koostöö.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles