Riigiportaali lisandus ettevõtja teavituskalender

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigiportaal
Riigiportaal Foto: www.eesti.ee

Riigi infosüsteemi amet täiendas riigiportaali eesti.ee ettevõtjatele ettenähtud teavituskalendriga, mis annab ettevõtjatele edaspidi võimaluse jälgida lähenevaid sündmusi ja aruannete esitamise tähtaegu ning saada nende kohta meeldetuletusi oma e-posti aadressile.

E-kirja saamiseks tuleb aga esmalt suunata riigiportaalis ettevõtte ametlik @eesti.ee aadress tavalisele meiliaadressile, teatas amet.  

Ettevõtja teavituskalender sündis koostöös registrite ja infosüsteemide keskusega. «Ettevõtja jaoks koondatud info võimaldab tulevikus paremini analüüsida ja võimalusel optimeerida riigi aruandluskorraldust, näiteks ühtlustada aruannete esitamise tähtaegu ja vähendada dubleerimist andmete kogumisel. Teavituskalendri sündmusi saab peagi vaadata ka äriregistri ettevõtjaportaalis,» ütles keskuse asedirektor Piret Meelind.

Seni on teavituskalendri vastu huvi tundnud ligi 20 riigiasutust, näiteks statistikaamet, tarbijakaitseamet ja ka majandustegevuse register.

Lisaks on nüüd võimalik eraisikul näha riigiportaali sisse logimisel väljavõtet olulisematest isiklikest andmetest ja sündmustest. Seni pidi riigiportaali kasutaja oma andmete nägemiseks klõpsima eri teenustel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles