1Partner hakkab müüma riigile kuuluvat kinnisvara

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiilimast.
Mobiilimast. Foto: Elmo Riig / Sakala

Rahandusministeeriumi valitsemisalast müüki mineva kinnisvara vahendamise sai endale 1Partner Kinnisvara.

Müügiobjektideks on peamiselt Elioni ja EMT sidemastide ja -seadmete alune maa, mis on koormatud pikaajaliste hoonestusõiguse või isikliku kasutusõiguse lepingutega, teatas ettevõte.

1Partner Kinnisvara äripindade hindamisgrupi juht Timo Tammaru sõnas, et tegemist peaks olema ennekõike väikeinvestoritele huvipakkuvate objektidega. «Valdav osa kinnistutest on koormatud pikaajaliste hoonestusõiguse või isikliku kasutusõiguse lepingutega Eesti juhtivate sideoperaatorite kasuks. Omanik ei saa ise küll vara lepingu kehtivuse ajal kasutada, kuid hoonestusõiguse või isikliku kasutusõiguse aastatasu maksetena on tagatud stabiilne rahavoog.»

Kinnistute enampakkumise alghinna määramisel on arvestatud 10-12 protsendilise tootlusega hoonestusõiguse või isikliku kasutusõiguse maksete näol. Pakkumiste esitamise tähtaeg on selle aasta 8. juuli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles