Oliver Kruuda pole oma garaaži seadustama asunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Kruuda maja Nõmmel 2006. a sügisel.
Oliver Kruuda maja Nõmmel 2006. a sügisel. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Ärimees Oliver Kruuda, kes oma Nõmmel asuva kodu juurde ebaseaduslikult rajatud garaažide aluse maatüki ära ostis, pole siiani asunud ehitist seadustama.

Kruuda sai omavolilise ehituse eest Tallinnalt trahvi ja ettekirjutuse, et peab esitama ehitusloataotluse ja ehitusprojekti.

«Kruuda ehitas Helbe tänaval garaaži osaliselt riigile kuuluvale maale. Asja seadustamiseks pole ta siiani esitanud ehitusloataotlust ja ehitusprojekti,» ütles Tallinna ehitusjärelevalve teenistuse direktor Rain Seier Õhtulehele.

Möödunud aasta oktoobris selgus, et ärimees on oma eramu garaažid lasknud ehitada ilma ehitusloata ja tagatipuks ulatuvad need veel osaliselt riigimaale. Selle eest määras Tallinna linn talle trahvi ja Kruuda maksis selle kiiresti ära.

Samal ajal pani riik 3123 ruutmeetri suuruse kõrvalkrundi samal ajal enampakkumisel müüki ning selle ostis ära ainsana pakkumise teinud Oliver Kruuda alghinna ehk 3,123 miljoni krooniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles