Minister: Läti majandus jõuab päris põhja sel talvel

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varsti peaks põhi käes olema.
Varsti peaks põhi käes olema. Foto: Lennart Rikk

Läti majandusminister Artis Kampars ütles intervjuus LNT televisioonile, et riigi majanduskriis tipneb tuleval talvel ning majandus peaks tasapisi kosuma hakkama 2011. aastal, vahendab uudisteagentuur LETA.


Kamparsi sõnul peaks Läti SKP taas pisitasa tõusma hakkama 2011. aastal, kuid eelolev talv tuleb raske, hoolimata sellest, et elanike küttekulud vähenevad arvutuste kohaselt ligikaudu 20 protsendi võrra, vahendas

aripaev.ee

.

Samas on Läti ettevõtete ekspordivõime juba mõnevõrra teatud sektorites kasvanud. Kampars juhib tähelepanud puidu-ja toiduainetetööstuse ekspordivõime paranemisele.

Ministri hinnangul on antud valdkondade ekspordiponnistused tähelepanuväärsed just kriisi tingimustes, sest juhul, kui tööstused suudavad languse ajal eksporti suurendada, siis välisturgude lõpliku elustumise hetkeks on nad järelikult veelgi elujõulisemad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles