Comarket saab sotsiaalsete töökohtade jaoks miljoni

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ABC grupile kuuluva Comarketi kauplus.
ABC grupile kuuluva Comarketi kauplus. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Sotsiaalsete töökohtade loomise eest saab Tallinnalt suurima summa ehk ligi miljon krooni Comarket, kes võtab tööle 15 uut inimest.


«Kõige rohkem - 15 uut sotsiaalset töökohta - kavatseb luua Comarket, töölepingute kestus on 12 kuud ja selleks eraldatud toetus on 970 000 krooni. Kõige väiksem toetus oli 116 000 krooni viie haljastus- ja heakorratöölise kuue kuu töötasude toetuseks,» ütles ettevõtlusameti juhataja Kairi Teniste

Äripäevale

.

Comarketi personalidirektori Aivo Andressoni sõnul luuakse kauplustessee saalitöötajate, kassapidajate töökohti ning tegemist on täistööajaga kohtadega. Ühele kohale konkureeris personalidirektori sõnul 4-5 kvalifitseeruvat inimest.

Teniste sõnul sõltub sotsiaalsete töökohtade toetuse summa loodavate töökohtade arvust ja töölepingute kestusest. Maksimaalne toetussumma on 4350 krooni, millele lisandub sotsiaalmaks ja töötuskindlustusmakse. Teniste sõnul on ettevõtte omafinantseering üks kolmandik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles