Maakler: ka ööklubid on müügis

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Hille Rokk

Ehkki avalikult on pakkumises vaid mõned üksikud ööklubid, on enamiku diskoteekide omanikud valmis neid müüma, märgib Pindi Kinnisvara äripindade vanemspetsialist Rein Ruusmann.


Avalikult pakutakse Müürivahe tänaval asuvat ööklubi Club360 ja Ahtri tänaval asuvat Urban House`i (endine Dekoltee) - esimese hinnaks on kolm, teise puhul viis miljonit krooni, kirjutab 

ekspresskinnisvara.ee

. «Vesteldes aga eraviisiliselt erinevate tuntud ööklubide omanikega, on põhimõtteliselt kõik valmis eelmainitud klubide hindadele sarnases suurusjärgus alustama müügiläbirääkimisi,» lisab Ruusmann.

Müügivalmiduse põhjuseks on kiirelt kahanenud käive, mis paratamatult tekitab ebakindlust meelelahutusäri tulevikuväljavaadetes.

«Eelmise aasta sügisest saati on ööklubide käibed oluliselt langenud - esimesena hakkavad leibkonnad kokku hoidma meelelahutuselt ning ka varem avaldatud uuringute kohaselt on eestlane hakanud lõõgastuma pigem kodus kui erinevates meelelahutusasutustes,» selgitab Ruusmann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles