Grouponi tegevjuhiks sai ettevõtte kaasasutaja Eric Lefkofsky

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grouponi uus juht ja kaasasutaja Eric Lefkofsky
Grouponi uus juht ja kaasasutaja Eric Lefkofsky Foto: SCANPIX

Päevapakkumisi vahendav USA internetiettevõte Groupon nimetas uueks juhiks selle kaasasutaja Eric Lefkofsky, vahendab Reuters.

Lefkofsky oli tegutsenud alates veebruarist ajutise juhina, kuna seni Grouponi tüürinud teine asutaja Andrew Mason oli sunnitud kehvade tulemuste tõttu tagasi astuma. Masoni juhtimise all langes ettevõtte aktsia hind 2011. aasta 20 dollarilt 4 dollarile.

Sel aastal on aktsia aga teinud 80 protsendise tõusu ning tänase börsipäeva eelsel kauplemisel on selle väärtus tõusnud juba üle 20 protsendi ehk tugevalt üle 10 dollari piiri.

Ettevõte teatas samuti oodatust paremast käibe kasvust - teise kvartali müügituluks oli 608,7 miljonit dollarit ehk 7 protsenti rohkem kui mullu samal ajal. Seejuures tõusis Kanada ja USA turgudelt teenitud tulu 45 protsenti. Ettevõte plaanib tagasi osta 300 miljoni dollari väärtuses aktsiaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles