Facebook viib uudistevoo kuvamises läbi paar olulist uuendust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebook
Facebook Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Facebook teatas eilsel pressiüritusel, et viib oma kasutajatele kuvatavas uudistevoos läbi paar olulist uuendust, kirjutab Marketingland.

Facebook hakkab edaspidi kasutajatele näitama uudistevoos mitte ainult tema viimasest külastusest uuemaid postitusi, vaid ka postitusi, mis võivad olla vanemad, kuid mida see kasutaja ei olnud varem näinud.

Seega, kui kasutaja ei jõudnud ajanappuse või mõne muu põhjuse tõttu kõiki uudistevoos kuvatud postitusi näha, siis neid kuvatakse piisavalt populaarse postituse puhul ka järgmise külastuskorra ajal.

Samuti jälgib Facebook kasutajate suhtlust teiste kasutajatega ning järjestab pidevalt 50 viimase suhtlustegevuse järgi ka nende olulisust kasutajate uudistevoos. See tähendab, et edaspidi hakatakse rohkem kuvama just nende kasutajate postitusi, kellega kasutaja ise rohkem suhtleb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles