ABB Grupp ostab tarkvarafirma Newron System

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ABB logo
ABB logo Foto: SCANPIX

Energeetika- ja automaatikatehnoloogiakontsern ABB Grupp teatas, et omandab Prantsuse tarkvarafirma Newron System S.A., et laiendada turupositsiooni ja pakkumiste valikut hooneautomaatikalahenduste valdkonnas. Pooled leppisid kokku, et ei avalikusta tehingu tingimusi.

Toulouse´’is paiknev Newron System, mille aastane müügimaht ulatub ligikaudu 10 miljoni dollarini, on hooneautomaatika tarkvaralahenduste väljatöötamisele keskendunud ettevõte. Tarkvara võimaldab hooneseadmetel omavahel suhelda ja neid tsentraalselt hallata.

Newron Systemi omandamine toetab ABB laienemisstrateegiat hooneautomaatika kasvaval turul ning täiendab tootevalikut paindlike automaatikalahenduste osas. Newron System integreeritakse ABB madalpingetoodete divisjoniga.

„Newron Systemi hooneautomaatika tarkvaralahendusi pakutakse edaspidi ABB ülemaailmse müügivõru kaudu,“ ütles ABB installatsioonimaterjalide äriüksuse juht Hans-Georg Krabbe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles