BI: uus Nexus 7 teeb iPad Minile silmad ette

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Business Insider kirjutab Google Nexus 7 tahvelarvuti uue generatsiooni ülevaates, et tegu on oma klassis parima tahvelarvutiga, mis teeb silmad ette ka Apple´i eelmisel aastal tutvustatud iPad Minile.

Business Insider loetleb üles mitmed Nexus 7 eelised - Google´i tahvelarvutil on parema kvaliteediga ekraan, mis mängib täis-HD videot, paremad kõlarid, seade maksab 100 dollarit vähem kui iPad Mini.

Isegi kui tahta osta 32GB versiooni, tuleb selle eest välja käia vaid 40 lisadollarit, miite 100 nagu Apple´i puhul.

Nexus 7 eelmise aasta versiooniga võrreldes on uus seade õhukesem, kergem ning käepärasem. Tahvelarvuti jooksutab Androidi 4.3 versiooni, millele on eelkäijatega võrreldes lisatud mitmeid lisavõimalusi, näiteks eraldi profiilide loomine, mis puudub ka praegusel iOSil.

iPadiga võrreldes on miinuseks veid lühem aku kestvuaeg ning vähem just tahvelarvutile loodud rakendusi, samas on ostuga võidetud 100 dollarit Business Insideri hinnangul seda väärt.

Nexus 7 II:

Mõõdud: 200 x 114 x 8.7 mm

Kaal: 290 grammi (WiFi mudel), 299 grammi (4G/WiFi mudel)

Ekraan: 1200 x 1920 pikslit, 7 tolline, (~323 ppi pikslitihedus)

Salvestusmaht:16/32 GB

Muutmälu: 2 GB

Kaamera: 5MP

Operatsioonisüsteem: Android Jelly Bean 4.3

Hind: alates 229 dollarist

Vaata ka MobileTechReview Nexus 7 tutvustavat videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles