Fridolin lubab säilitada 2008. aasta taseme

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Fridolin
Kaido Fridolin Foto: Peeter Langovits

Vaatamata sellele, et raskemad ajad on ees, lubab Oma Ehitaja juht Kaido Fridolin säilitada ehituses 2008. aasta käibe ja kasumi taseme.


«Arvestama peab kindlasti ka asjaoluga, et ehitussektor reageerib kõikidele majanduskeskkonna muutustele, nii langustele kui ka tõusudele, ühe-kahe aastase faasinihkega. Selle põhjal võib ennustada, et ehituses on raskemad ajad veel ees,» ütles Fridolin äsja ilmunud majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi aastaülevaates, kirjutas

aripaev.ee

.

«2008. aastal me käibe ja kasumi kasvu ei prognoosinud. Meie eesmärk oli säilitada ettevõtte efektiivne toimimine ning kasumlik tegevus ja need eesmärgid ka täitsime. Midagi olulist saavutamata ei jäänud,» rääkis Fridolin.

«Arvan, et Oma Ehitaja tulemused on vastavuses üldiste majanduskeskkonna muutustega. Samas õnnestus meil sõlmida päris mitu lepingut märkimisväärsete objektide ehitamiseks - Tallinna Tehnikaülikooli uus raamatukogu, Tallinna Põhja politsei uus hoone, Vabaduse väljaku rekonstrueerimine, Pärnu Spordihoone,» loetles ehitusfirma juht tellimusi.

Oluline koht on kulupoolel. «Eelkõige oleme vähendanud püsikulusid. Lähtume põhimõttest, et ettevõtte kulubaas saab olla vastavuses tulubaasiga,» sõnas Fridolin samas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles