Motorola esitles kauaoodatud Moto X nutitelefoni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Motorola esitles eile oma uut 4,7-tollise AMOLED ekraaniga nutitelefoni Moto X, mida toodetakse Aasia alltöövõtjate asemel täielikult hoopis USAs.

Oma tehnilistelt näitajatelt pole tegu päris lipulaeva, vaid pigem ülemisse keskklassi jääva seadmega. Telefonil on 4,7-tollise diagonaaliga 1280x720 lahutusvõimega AMOLED ekraan, protsessoriks kahetuumaline Qualcomm Snapdragon S4 Pro, graafikat veab neljatuumaline Adreno 320, muutmälu on 2 GB.

Telefon on varustatud  10,5MP ja 2,1MP kaameratega, platvormiks on üllatuslikult Android 4.3 asemel vanem, 4.2.2 versioon. 2200 mAh aku on loodud spetsiaalselt telefoni kumerat disaini silmas pidades.

Uuel Motorolal on olemas madala elektritarbivusega mikrofon, mis oskab tarkvara abiga ära tunda oma kasutaja hääle ning pakkuda läbi häälkäskluste sisse logimist ning erinevaid päringuvõimalusi.

Moto X välimust on kasutajatel võimalik endale sobivaks muuta. Esipaneeli puhul on valida valge ja musta värvi vahel, tagapaneeli puhul aga lausa 18 värvitooni vahel.

Telefonil on NFC, Bluetoothi, 4G ja WiFi tugi.

Müügile tuleb telefon augusti lõpus või septembri alguses.

Vaata ka The Verge´i Moto Xi tutvustavat videot:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles