Merko ehitab Liepājasse pea 30 miljoni euro eest kontserdimaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merko logo
Merko logo Foto: Toomas Huik

1. augustil 2013 sõlmiti AS Merko Ehitus kontserni kuuluva SIA Merksi ja Liepāja Linnavalitsuse vahel leping multifunktsionaalse keskuse «Lielais Dzintars» ehituseks, teatas ettevõt

Lepingu kohaselt ehitab SIA Merks 10-korruselise (sealhulgas kaks maa-alust korrust) multifunktsionaalse keskuse, mille brutopind on 16 500 m². Hoones hakkab asuma 1 000 külastajat mahutav akustiline kontserdisaal ning täiendavad ruumid erinevateks kultuuriüritusteks.

Lepingu maksumus on 28,3 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Tööde üleandmise tähtaeg on 2015. aasta juuli.

AS Merko Ehitus (www.merko.ee) hõlmab Eesti juhtivat ehitusettevõtet AS Merko Ehitus Eesti, Läti turule keskendunud SIA Merks'i, Leedu turul tegutsevat UAB Merko Statyba't ning kontserni kinnisvaraarenduse äriüksust koos kinnisvara omavate äriühingutega. 2012. aasta lõpu seisuga andis kontsern tööd 915 inimesele ning ettevõtte 2012. aasta müügitulu oli 249,1 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles