Bloomberg: Facebook hakkab müüma videoreklaami

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebooki avaleht.
Facebooki avaleht. Foto: SCANPIX

Bloomberg kirjutab oma kahele anonüümseks jääda soovinud allikale toetudes, et Facebook hakkab reklaamiostjatele pakkuma videoreklaamiteenust.

Ühe 15-sekundi pikkuse klipi kuvamise maksumuseks peaks allikate teatel olema 2,5 miljonit dollarit päevas.

Kuigi Facebook ise Bloombergile kuuldusi kommenteerima ei soostunud, vihjas sellele võimalusele möödunud nädalal ettevõtte kvartalitulemusi tutvustades ka firma ärijuht Sheryl Sandberg.

«Juba ainuüksi USAs kasutavad kuni 100 miljonit inimest Facebooki just põhiliste telerivaatamise tundide ajal,» ütles Sandberg toona.

Facebook lubab reklaamijatel kuvada videosid oma uudistevoogudes ka praegu, kuid uue strateegia järgi oleks ettevõtetel võimalik osta 15-sekundilist videoreklaami otse sihtgruppi kuuluvate kasutajate enda uudisvoogu, kinnitasid Bloombergi allikad.

15 sekundit on nii lühikese telereklaami standardseks pikkuseks, kui ka Facebookile kuuluva rakenduse Instagrami videote pikkuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles