Homme jätkuvad Ülemiste liiklussõlmes suuremahulised tööd

Enn Tosso
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: ÜLEMISTE LIIKLUSSÕLM :TALLINN, EESTI, 26OCT10.
Merko juhatuse liige Andres Agukas ja Merko projektijuht Tiit Joosti Ülemiste liiklussõlme ümberehituse osa, Peterburi maantee ja Järvevana tee ühenduskoha ehitusel.
mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
TLMPM03: ÜLEMISTE LIIKLUSSÕLM :TALLINN, EESTI, 26OCT10. Merko juhatuse liige Andres Agukas ja Merko projektijuht Tiit Joosti Ülemiste liiklussõlme ümberehituse osa, Peterburi maantee ja Järvevana tee ühenduskoha ehitusel. mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kolmapäeval, 31. juulil jätkuvad linnas suuremahulised ehitustööd Ülemiste liiklussõlmes ja Tartu maanteel. Kapitaalremonti teostatakse Soo tänaval.

Soo tänav on tavaliiklusele suletud, kuid elanikele on ligipääs tagatud.

Taastusremonti teostatakse Tehnika tänaval (lõigus Toompuiestee – Pärnu mnt) ning Seli asumi kvartalisisestel teedel.

Teede rekonstrueerimistöid teostatakse Harju ja Kullassepa tänaval, Telliskivi tänaval (lõigus Kopli tn – Ristiku tn), J. Sütiste tee 7 juures oleval kvartalisisesel sõiduteel ja parklas ning Nõmme tee 19,23 ja Vindi tn 18 vahelisel alal.

AS Tallinna Vesi poolt teostatavate vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimistööde tõttu on kuni 5. augustini suletud Vana-Lõuna tänav.

AS Tallinna Küte küttetrassi ehitustööde tõttu on kuni 15. augustini liikluskorralduslikud muudatused Ahtri tänaval. Töid teostakse lõigul Jõe tänav kuni Mere pst. Palume järgida ümbersõidule suunamiseks paigaldatud liiklusmärke ja liiklusreguleerijate korraldusi.

Nõmme linnaosas on suletud Rahu tänav, kus Megido OÜ toestab vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimistöid. Elanikele on ligipääs tagatud. Metsa ja Sambla tänaval teostab vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimistöid Watercom OÜ, liiklusele on suletud Metsa tn Hiiu tn ja Pargi tn vaheline ning Sambla tn Metsa tn ja Raudtee tn vaheline lõik.

Elektrilevi OÜ elektrikaabli paigaldustööde tõttu on osaliselt suletud Vana-Kalamaja tn ning AS Tallinna Küte soojustrassi ehitustööde tõttu on suletud Meleka tn, elanikele on ligipääs tagatud.

Vee- ja kanalisatsioonitorustike ehitustööde tõttu on 1. augustist kella 00:00-st kuni 3. augusti kella 23:59-ni täielikult suletud Ahtri tn 6 juures olev sõidutee linna suubuval suunal. Liiklus on suunatud Ahtri tn linnast väljuva suuna vasakpoolsele rajale. Palume järgida ümbersõidule suunamiseks paigaldatud liiklusmärke ja liiklusreguleerijate korraldusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles