Hansgrohe omanik käis Eestis visiidil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hansgrohe Eesti sai endale uue kontori ning pidulikul avamisel osales ka ettevõtte asutaja järeltulija ning praegune tegevjuht Richard Grohe, kes näeb siinsel turul potentsiaali.

Eile toimus Hansgrohe Eesti pidulik kontori avamine Tehnopolis. Õhtut juhtis Veikko Täär ning muusikalist elamust pakkus külalistele Maarja-Liis Ilus. Uue kontori akna alla istutati sümboolselt ka püramiidtamm.

Sündmusel osalesid ka Saksamaa suursaadik Christian Schlaga, Balti-Saksa Kaubanduskoja Eesti president Edmund Smolarek ning tegevjuht Maren Diale-Schellschmidt.

Richard Grohe ootab sellel aastal suurimat käivet Eesti turult. «Ma usun, et see turg kasvab. Seepärast me ka investeerime siia,» ning lisas, et Eestis on poliitiliselt stabiilne keskkond ning ühisraha euro, mis on nende äritegevuseks siin soodustavad faktorid.

Tänu kontori avamisele saab Hansgrohe Eesti pakkuda nüüd ka müügijärgset teenindust. Samuti võeti tööle müügijuht. Hansgrohe Eesti ärijuht Andrus Asavi ei pea enam kõigega ise kodukontoris tegelema. Ka kõik müügimaterjalid ning koduleht on nüüd tõlgitud ka eesti keelde.

Hansgrohe ettevõte asutati 111 aastat tagasi ning nende peakorter asub Schwarzwaldis, Saksamaal. Hansgrohe toodab segisteid, dušše ning dušisüsteeme ning on International Forum Design maailma parimate disainivaldkonnas tegutsevate ettevõtete edetabelis 11. kohal.

2012. aastal oli ettevõtte käive Axor, Hansgrohe, Pharo ja Pontos kaubamärkidega ligikaudu 805 miljonit eurot (2011. aastal 764 miljonit). Hansgrohe gruppi kuulub hetkel üle maailma umbes 3400 töötajat, kellest ligikaudu kaks kolmandikku töötab Saksamaal. Ettevõte, mis võitleb karmilt tootepiraatluse ja intellektuaalomandi varguste vastu, toodab oma tooted kuues tehases Saksamaal, Prantsusmaal, Hollandis, USAs ja Hiinas.

Vaata ka galeriid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles