Seedcampil osales 10 kasvupotentsiaaliga idufirmat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile toimus Tehnopoli Startup Inkubaatoris Mini Seedcamp Tallinn kohtumine, mis tõi kokku regiooni kõrge kasvupotentsiaaliga alustavad ettevõtted ja investorid. Investoritele esines 10 ettevõtet Eestist, Inglismaalt, Ukrainast ja Horvaatiast.

Investorite paneel otsustab täna, kes pääseb Seedcamp Londoni üritusele semtembris.

Ettevõtetele annavad hinnanguid potentsiaalsed investorid ja riskikapitalistid mainekatest ettevõtetest. Teiste seas osaleb Seedcampil turundus- ja PR guru Colette Ballou, investorid Christian Thaler-Wolski (Wellington Partners), Ophelia Brown (Index Ventures), Ganna Yevtusheko (Paypal) ja Andris K. Berzins (Creandum).

Eile valiti välja publiku lemmik, kelleks osutus MyTips Kiievist, kelle idee on interaktiivsed ekraanil kuvatavad juhised. Publiku lemmiku väljavalimiseks kasutati uudset nutitarkvara pitchcraftapp.com, mille abil saab jagada virtuaalset investorraha ning twiitida tagasiside ideid.

Mini Seedcamp on rahvusvaheline kõrgetasemeline investorkohtumine. Poolepäevase ürituse eesmärgiks on pakkuda parimatele alustavatele ettevõtetele võimalust esitleda oma äriideed mainekale paneelile, et saada tagasisidet ja kaasata investeeringuid.

Seedcampi korraldajad on Tehnopoli Startup Inkubaator ja Garage48.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles