Swedbank tõstis Olympic EG hinnasihti

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Olympic EG 36 miljoni euro suurusele investeering uude kasiino- ja hotelliketti, mida hakkab opereerima Hilton, pani Swedbanki analüütikuid tõstma aktsia hinnasihti 10 sendi võrra 2,20 euroni.

«Ehkki projekt hakkab sisse tooma alles 2016. aastal, näeme seda siiski positiivsena, sest ettevõte hakkab lõpuks oma suurt rahapositsiooni rakkesse panema», kirjutab panga Balti aktsiate peaanalüütik Marek Randma oma värskes välkraportis. «Olympic on juba pikka aega deklareerinud, et kavatseb oma tugevat rahapositsiooni kasutada kasvamiseks. Seni on seda siiski tehtud aeglaselt, mille tõttu on vaba raha netopositsioon kasvanud esimese kvartali lõpuks 49 miljoni euroni,» lisas ta.

Swedbank ei muuda Olympicu dividendiootusi prognoosides, et järgmisel aastal maksab ettevõte omanikutulu 11, ülejärgmisel 12 ning 2015. aastal 13 senti aktsia kohta.

Reedel kerkis Olympic OG aktsia hind kaks protsenti 2,00 euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles