Kulunud nukkvõll seiskas Lindaliini laeva

Enn Tosso
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindaliin.
Lindaliin. Foto: Peeter Langovits

Lindaliini nõukogu esimees Rein Ojasaar ütles, et Lindaliini laev Karolin ei sõitnud täna välja tehnilise probleemi tõttu.

«Hiljutisel Karolini ühe peamootori ülevaatusel ilmnes, et mootori nukkvõllil oli näha ülemäärast kulumist. Seega otsustati nukkvõll välja vahetada,» ütles nõukogu esimees. Ta selgitas, et vajalike tööde teostamiseks kulub kaks päeva ning et eile (16.juulil)  oli ilmaprognooside järgi näha, et ilm muutub väga tormiseks, tundus täna kõige sobivam päev hooldustööde alustamiseks.

Nõukogu esimees lubas, et homme (18.juunil) on Karolin graafikujärgses liikluses tagasi ning märkis ka, et varem pole laeval taolist olukorda esinenud.

Kõikidele reisijatele, kes ärajäänud Karolini reisidele olid teinud oma reisiplaanid, pakuti asendusreise kas Lindaliini laevaga Merilin või teiste operaatorite laevadel.

17. juunil tühistati Karolini reisid Tallinn-Helsingi kell 12,17 ja 21 ja Helsingi-Tallinn kell 10,14 ja 19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles