Neljapäeval esitletakse Nokia uut Lumia 1020 kaameratelefoni

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Windows Phone´i asepresidendi Joe Belfiore Flickri üles laetud foto, mis on tehtud uue Lumia 1020-ga
Windows Phone´i asepresidendi Joe Belfiore Flickri üles laetud foto, mis on tehtud uue Lumia 1020-ga Foto: Flickr

Nokia esitleb neljapäeval New Yorgis oma 41 MP kaameraga varustatud uut Lumia 1020 nutitelefoni.

WP Centrali andmetel peaks telefon olema varustatud claimed Xenoni ja LED välguga, samuti on lisatud optiline pildistabilisaator (OIS), mis aitab teha hämaras teravamaid pilte.

Kaameraga peaks saama teha  32 MP ja 5 MP pilte formaadis 16x9, 5MP piltidel puhul moodustavad seitse tavalist pikslit koos ühe nn superpiksli. Sarnast meetodit on varem tutvustanud ka HTC ultrapiksli nime all. Nokia Lumia 1020 suudab teha ka 38 MP pilte, seda formaadis 4:3.

Telefonil on suure tõenäosusega 2GB muutmälu, 32 GB salvestusmahtu ning mõneti üllatuslikult puudub SD kaardi lisamise võimalus ning NFC tugi.

Müügile jõuab Nokia uus kaameratelefon juba paari nädala pärast, täpsed tarneajad avalikustatakse ilmselt neljapäevasel üritusel. WP Centrali andmetel hakatakse telefoni USAs ilma lepinguta müüma hinnaga alates 602 dollarist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles