Portaal: Microsofti ootavad suured ümberkorraldused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Microsoft.
Microsoft. Foto: SCANPIX

Tehnoloogiauudiste portaali AllthingsD allikate andmetel peaks Microsofti tegevjuht Steve Ballmer veel selle nädala jooksul teatama suurtest ettevõttesisestest ümberkorraldustest.

Ballmer peaks ootuste järgi tõstma fookusesse teenused ja seadmed, seda nii tarbija- kui ka ärikliendisektoris. Sellest strateegiamuutusest andis ta teada ka eelmisel sügisel aktsionäridele saadetud kirjas.

Muudatuste eesmärgiks on AllthingsD allikate sõnul funktsionaalse sidususe loomine, mis tähendab kattuvate tegevuste kaotamist ja kasumlikematele ettevõtmistele keskendumist.

Bloomberg on varasemalt oma allikatele toetudes kirjutanud, et Microsofti uue struktuuriga on oodata paljude tippjuhtide ümberpaigutamist ning mõned neist, nagu praegune Microsoft Office´i president Kurt DelBane ning Microsofti ärilahenduste üksuse juht Kirill Tatarinov, võivad olla sunnitud ka ettevõttest lahkuma.

Windowsi üksuse senine juht Julie Larson-Green peaks allikate andmetel hakkama vastutama seadmete riistvara eest ning tema töö võtab oma korda üle seni vaid Windows Phone´i eest vastutanud Terry Myerson. Praegu internetiüksust juhtiv Qi Lu peaks Bloombergi andmetel saama ka Bingi, Office´i ja Skype´i üksuse eest vastutavaks, serveriäri tüüriv Satya Nadella saab vastutavaks ka pilveraalinduse ja ärilahenduste eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles