Zynga leidis Microsoftist uue juhi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Internetimängude firma Zynga logo peakorteri ees San Franciscos.
Internetimängude firma Zynga logo peakorteri ees San Franciscos. Foto: SCANPIX

Raskustes mängutootja Zynga uueks tegevjuhiks nimetati varem Microsofti Xboxi üksuse juhina töötanud Don Mattrick, kirjutab Reuters.

Mattricki palkamisega tegeles seni Farmville´i ja Mafia Warsi loomisega tuntuks saanud ettevõtte senine tegevjuht Mark Pincus isiklikult. Pincus jääb Zyngasse tööle nii tootejuhi kui ka nõukogu esimehe positsioonil, omades ühtlasi ettevõttes aktsiaportfelli järgi 61 protsendi suurust hääletusõigust.

Kuigi Zynga aktsiad tegid peale uudise avalikustamist üle kümne protsendi suuruse hüppe, ei ole kõik analüütikud firma helge tuleviku osas ühel meelel.

BTIG Researchi analüütiku Richard Greenfieldi sõnul on suuremast ettevõttest tugeva juhi palkamine ettevõttele ja aktsionäridele küll kindlasti kergenduseks, samas on küsitav, kas Pincuse tootejuhi ametil jätkamine muudab midagi ettevõtte tootestrateegia osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles