Spikker sotsiaalmeedia postituste ajastamiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment suhtluskeskkonna Twitter avalehelt.
Fragment suhtluskeskkonna Twitter avalehelt. Foto: Postimees.ee

Millal on parim aeg oma sõnumi sotsiaalmeediasse paiskamiseks, on sotsiaalmeediaturundajatele kõige olulisem küsimus. Selgub, et erinevate võrgustike parimad postitusajad ehk perioodid, kui sinu infot näeb kõige enam silmapaare, on täiesti erinevad, kirjutab entrepreneur.com.

Facebookis on liiklus tihedaim kl 13.00-16.00 ja kõige mõttetum on sinna postitada ajavahemikus 20.00-8.00. Ka nädalavahetustel on Facebookis liikluse poolest vaikne ja siis pole samuti kõige targem postitada.

Seevastu Pinteresti tasub postitada just laupäeva hommikuti. Kõige enam vaatavad inimesed Pinteresti ajavahemikul 14.00-16.00 ja peale kella 20.00. Kõige halvem kellaaeg Pinteresti postitamiseks on vahetult pärast tööpäeva lõppu. 

Twitteris pole mõtet säutsuda pärast kl 15.00 või reedeti. Liiklustihedus läheb Twitteris üles peale kl 11.00 ja saavutab maksimumi ajavahemikul 13.00-15.00.

LinkedIni pane info üle kas enne või pärast tööaega, siis jõuab see kõige suurema hulga inimesteni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles