Sky Plusi omanikfirma maksuvõlg ulatub ligi 19 miljonini

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio
Raadio Foto: SCANPIX

Raadiofirmal First Media, mida tuntakse peamiselt raadiojaama Sky Plus kaudu, on maksuvõlg ligi 19 miljonit krooni, nähtub krediidiinfost tänase kuupäeva seisuga.

Firma on võlgu üle 9,4 miljoni krooni erijuhtude tulumaksu, rohkem kui 7 miljonit krooni käibemaksu, üle 1,4 miljoni krooni sotsiaalmaksu ning väikemates summades kinni peetud tulumaksu, kogumispensioni makset ja töötuskindlustusmaksu. Kokku teeb see First Media maksuvõlaks 18 863 525 krooni. Maksuvõlale lisandub ligi 2,5 miljonit krooni intressi, kirjutas aripaev.ee.

Lisaks Sky Plusile kuuluvad ettevõttele ka raadiojaamad Energy FM, Raadio 3 ning Russkoe Radio ja Sky Radio. First Media omanik on valdusfirma First Media Holding OÜ kaudu Harald Tehver.

Konkurendil raadiogrupil Trio LSL, kuhu kuuluvad näiteks kuuluvad sellised tuntud raadiod nagu Kuku, Uuno ja Elmar, maksuvõlg puudub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles