Ekspolitseinikust hotelliärimeheks

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiko Kulla
Veiko Kulla Foto: Jelena Rudi

Juuni alguses sai Tallinna vanalinnas asuva luksusliku hotelli Kolm Õde uueks omanikuks endise politseikomissari Veiko Kulla ettevõte Petramark OÜ, kirjutab Äripäev.

Kolme Õe omanikuvahetuse põhjused võivad olla senise omaniku, hollandlasest hotelliärimehe Johannes Hendrikus Wientjesi makseraskused ja võlavaidlused, mis kolmapäeval päädisid ärimehe eraisiku pankroti väljakuulutamisega.

Vastne hotelliomanik Veiko Kulla luksushotelli omanikuks saamise tagamaid avaldada ei taha. Samuti ei pea ta vajalikuks rääkida oma tulevikuplaanidest hotelliäris.

«Ettevõtte omandamine ei ole kuidagi seotud kodanik JW (Johannes Wientjes – toim) pankrotiga, pankrotist kuulsin Teilt. Praegusesse olukorda oleme jõudnud seoses JW täitmata kohustustega. Petramargi edasistest plaanidest on vara rääkida,» oli napp kommentaar, mis laekus 12. juunil Äripäeva saadetud küsimustele. Kulla oli nõus küsimustele vastama ainult kirjalikult.

Äriregistri andmetel sai Petramark hotelli Kolm Õde omanikuks 10. juunil. Päev hiljem toimus esimene kohtuistung Wientjesi võimaliku pankroti asjus.

Loe edasi Äripäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles